Ostropel de pui

de Dana_Retetegg in Pui, 30 Noi 2010 | 7732 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa dupa parerea mea, o alegere potrivita pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • condimente pt pui
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • 8-9 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele de pui le-am curatat de piele, le-am crestat si le-am condimentat. Le-am asezat pe grill si le-am rumenit pe ambele parti.

Ceapa si morcovul le-am tocat fin cu robotul si le-am pus la calit in putin ulei. Cand au devenit moi am adaugat usturoiul tocat marunt, oregano, busuioc, sare si rosia curatata de coaja si pasata cu blenderul.

Am adaugat peste amestec si pulpele de pui si am lasat sa fiarba aproximativ 10 minute.

Faina am amestecat-o cu putina apa si am adaugat-o peste ostropel. Am mai lasat 5 minute sa fiarba, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul.

TIPS-URI

1

Datorita faptului ca nu am pus multa faina a iesit un ostropel mai lichid, insa mie mi-a placut foarte mult asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu galuste